Gepubliceerd op:
1. Dries Zwart

 Zwart, D (Dries)

 

En dan krijg je de vraag " even iets over jezelf te schrijven". Ik heb 4 kinderen en inmiddels 5 kleinkinderen, ik woon in Appingedam en ben 41 jaar gelukkig getrouwd met Gerda.

Ik ben gaan werken in de salesorganisatie van een grote farmaceut en uiteindelijk tien jaar geleden naast mijn werk in de lokale politiek in Appingedam gegaan voor een lokale partij, Gemeente Belangen Appingedam. Het is altijd een grote wens geweest iets te betekenen voor mijn leefomgeving.

Acht jaar lang ben ik fractievoorzitter geweest van de grootste (college)partij in Appingedam en heb in die rol te maken gehad met alles wat zich in een gemeente afspeelt. Van het zorgdossier tot aan riolering en van WOZ-waarden tot aan planning van groen en woonwijken.

Sinds 2010 ben ik met volle overtuiging lid van de Partij voor het Noorden. Er is mij in november gevraagd om het lijsttrekkerschap voor de Partij voor het Noorden bij de provinciale verkiezingen op mij te nemen en daar heb ik zondermeer ‘ja’ opgezegd. Verantwoording nemen ligt mij goed. Het vertrouwen van bestuur en leden en nu ook de campagnecommissie betekent voor mij ‘een warm bad’. Het is mij een eer de kar te mogen trekken van de Partij voor het Noorden. 

Voor elkaar en met elkaar.

Wat wil ik na de komende verkiezingen bereiken met de Partij voor het Noorden? Ik wil vooral de Groningers weer een stem geven over de eigen toekomst van Groningen. De elf speerpunten van de Partij voor het Noorden zullen mij daarbij helpen. Zo lang dat nodig is. En dat is keihard nodig op dit moment! Telkens zal ik blijven hameren op het feit dat er in Groningen heel veel is misgegaan en dat er ondanks beloften van landelijke partijen ons Groningers zand in de ogen is gestrooid. Tweede Kamerleden komen met bussen vol kijken en gaan met krokodillentranen in de ogen terug en er verandert niets! In de Tweede Kamer heeft men telkens laten blijken niets voor Groningen te willen doen. Wat hebben we dan aan die veel genoemde zogenaamd noodzakelijke lijntjes uit Groningen met de landelijke moederpartijen in de kamer? Niets! Veel geblaat en weinig wol. Uiteraard heb ik namens de Partij voor het Noorden ook veel oplossingen, die ik graag wil delen en liefst wil uitvoeren!

Daarom pakken wij Groningers nu de regie weer terug!

Want Groningen is van u, van mij ..... Groningen is van ons!!

 

 

 

 

 

 

 
 
 

2. Leendert van der Laan

2. Leendert van der Laan
 van der Laan, L (Leendert) 
 

3. Bard Boon

3. Bard Boon
 Boon, B (Bard) mail Bard