Terug naar Nieuws Fractie Oldambt

Een nieuw jaar ......

Gepubliceerd op:
Een nieuw jaar ......

Ik wil graag beginnen met iedereen een heel gezond en gelukkig 2016 toe te wensen. We gaan er weer een mooi jaar van maken.

Een jaar waar weer veel op de raadsagenda’s voorbij zal komen. De helft van deze raadsperiode (2014-2018) zit er al weer nagenoeg op. Een periode waarin in de eerste 2 jaar veel is gebeurd. Sommige zaken hebben u geraakt, sommige zaken hebben u persoonlijk geraakt, maar er zullen ook zaken zijn geweest die aan u voorbij zijn gegaan. Toch hebben alle politieke onderwerpen wel één ding gemeen. Politiek gaat altijd over mensen. En daar moeten we goed rekening mee houden.

We stomen nu op naar maart 2018. Nog 2 jaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Geloof het of niet, wij zijn al voorzichtig hierover aan het brainstormen. We zijn op zoek naar mensen. Mensen die achter onze standpunten staan. Die standpunten kunt u vinden op onze website. Maar voorop staat dat we het doen voor alle inwoners van Oldambt!

Juist omdat het over mensen gaat is het ook zo leuk. Mocht u meer hierover
willen weten of bij ons meepraten en meehelpen? Op onze website www.partijvoorhetnoorden.nl kunt u onder het kopje ‘Oldambt’ onze mailadressen vinden. Mail mij als u interesse hebt! U bent altijd welkom!

Ik wil nogmaals afsluiten met u een fantastisch jaar te wensen!

Jurrie Nieboer Fractievoorzitter en Raadslid

Even bijpraten.......

Even bijpraten.......
  Tegen de tijd dat u dit bericht leest is oktober al weer een stuk op weg. Nog ruim 2 maanden en we staan weer in een nieuw jaar. Het was weer een maand waarin de politiek niet stilzat, ook niet in Oldambt. Slecht nieuws is het afketsen van het Akkoord van Westerlee. Een aantal ego’s heeft niet door dat het anders moet in Oost Groningen en denken dat de wereld alleen om hen draait…
 

Even bijpraten .........

Even bijpraten .........
Op het moment dat u dit leest zijn de meeste mensen weer terug van vakantie. Ik hoop dat u een fijne vakantie hebt gehad. Het politiek reces is weer voorbij en de eerste commissievergaderingen zijn al weer achter de rug. Op het moment dat ik dit stukje tik zijn er alleen in onze gemeente al ruim 1100 meldingen van schade aan woningen door bevingen.   Jaren geleden pleitte de Partij voor…