Terug naar Nieuws Fractie Oldambt

De coalitiebespreking is in volle gang

Gepubliceerd op:
De coalitiebespreking is in volle gang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

De coalitiebespreking is in volle gang. De formateurs zijn bekend (Kees Swagerman SP en Luit Engelage CDA)  en zijn voortvarend aan de slag gegaan. Het eerste gesprek is in zeer goede sfeer verlopen. Nu op naar de details. De komende weken zullen die gesprekken gevoerd worden. Zoals elke partij heeft ook de Partij voor het Noorden haar zogenaamde wensen voor de komende 4 jaar en langer.

De kandidaat wethouders  zijn bekend gemaakt:

 • SP: Kees Swagerman
 • PvdA: Laura Broekhuizen
 • CDA: Ricky v/d Aker
 • Partij voor het Noorden: Bard Boon

En natuurlijk u, de inwoners van de Gemeente Oldambt blijven bij ons voorop staan. U heeft ons de afgelopen 4 jaar weten te vinden en dat zal de komende 4 jaar niet veranderen. U heeft ons het vertrouwen gegeven en dat willen en zullen we niet beschamen.

 • Het opleidingsproject om weer stadswachten in Oldambt te krijgen, waar de Partij voor het Noorden bij aan tafel zat, gaat van start. Binnenkort begint het opleidingstraject voor de nieuwe stadswachten. later zult u hier meer over horen en lezen.
 • Ook zijn Handel en Nijverheid Winschoten en de Gemeente Oldambt druk bezig om te kijken hoe ze een beter parkeerbeleid in Winschoten kunnen realiseren.
 • In het voorjaar start de gemeente met de aanpak van de overgang op St. Vitusholt. Partij voor het Noorden heeft daar al in 2012 over aan de bel getrokken. Veiligheid staat hoog op ons lijstje zoals u weet. 

Nog even zullen we onze raads en commissieleden aan u voorstellen.

 1. Jurrie Nieboer         (fractievoorzitter en raadslid)
 2. Mark Kalse               (raadslid)
 3. Eveline Oudhoff       (raadslid)
 • John Walters           (commissielid)
 • Janet de Wal            (commissielid)

Op deze site kunt u verdere informatie vinden over onze raads- en commissieleden en hoe u met ze in contact kunt komen. En doet U dat, daar zijn we voor. Voor u.

Namens de Fractie van de Partij voor het Noorden.

Jurrie Nieboer (fractievoorzitter)

Foto's

Downloads

Nog geen bestanden

Bekijk ook

Even bijpraten.......

Even bijpraten.......
  Tegen de tijd dat u dit bericht leest is oktober al weer een stuk op weg. Nog ruim 2 maanden en we staan weer in een nieuw jaar. Het was weer een maand waarin de politiek niet stilzat, ook niet in Oldambt. Slecht nieuws is het afketsen van het Akkoord van Westerlee. Een aantal ego’s heeft niet door dat het anders moet in Oost Groningen en denken dat de wereld alleen om hen draait…
 

Even bijpraten .........

Even bijpraten .........
Op het moment dat u dit leest zijn de meeste mensen weer terug van vakantie. Ik hoop dat u een fijne vakantie hebt gehad. Het politiek reces is weer voorbij en de eerste commissievergaderingen zijn al weer achter de rug. Op het moment dat ik dit stukje tik zijn er alleen in onze gemeente al ruim 1100 meldingen van schade aan woningen door bevingen.   Jaren geleden pleitte de Partij voor…
 

Beschouwingen 2016-2017

Beschouwingen 2016-2017
  Normaliter beginnen we de AB altijd met het bedanken van de ambtenaren en het college voor alle onderliggende stukken bij de AB, maar dat heeft dit jaar geen zin. Er ligt geen Kadernota onder. Toch past volgens ons een compliment voor het ambtelijk apparaat voor de inzet van het afgelopen politiek jaar. Deze beschouwingen zullen wat ons betreft in het teken staan van een korte terugbli…